V březnu letíme na Truk do Micronésie. Jedno z nejlepších vrakových míst na světě. Máme ještě nějaká volná místa, pokud máte někdo zájem o tuto akci, neváhejte si napsat o další info.
Diskusní téma: Vraky
Datum: 04.01.2012
Titulek: Re: Mikronésie - Truk Lagoon
já bych jel ale letíme do cenotů aláááá Mexico, tak nějak není čas......a jak vůbec je, vůbec se neozíváš, žebírka nesvoláváš ani vášnivé debaty o potápění? nestalo se ti něco?
míra lost prezidentos di capo
Datum: 06.01.2012
Titulek: Re: Re: Mikronésie - Truk Lagoon
Ahojky.
Nestíhám-nestíhám-nestíhám. V pondělí odlétám na zimní byt, tentokrát Honduras. Pak zaskočíme na žebírka - celý únor budu v Evropě. Ještě je plno vraků, které jsem neviděl a plno těch, které chci vidět ještě jednou.
Datum: 23.01.2012
Titulek: Mikronésie - Truk Lagoon
tak si to tam užij a nedělej nám ostudu :-)
Datum: 10.11.2011
Titulek: Kulatiny 800
Tento týden jsem udělal 800 ponor. Jako tradičně na vraku!! Tentokrát vrak nákladní lodi Victori na Maledivách. Základní info o vraku http://www.wrecks.cz/sluzby/maledivy/maldive-victori/
Datum: 11.11.2011
Titulek: Re: Kulatiny 800
Ahoj Stando. Gratuluji k vyroci!!!! jeste alespon petkrat tolik!!!!!
Datum: 10.10.2011
Titulek: trimixové chorvatsko
čau kámo, tak jak jste si zapotápěli na té tvé vysněné expedici? v trimixovém chorvatsku, vybral jsi si kvalitní adepty na hloubkové ponory? co jste všechno dali? kolik vraků a jaký hloubky.....míra
Datum: 15.10.2011
Titulek: Re: trimixové chorvatsko - Vis
Moje vysněná "expedice" měla být v září, ale byla zrušena. Díky chamtivému kapitánovi Agrameru jsem přišel o iluze a také o 50.000,- Kč zálohy. Z té mi nevrátil ani kačku. Joooo, za blbost se platí, a to dost draze. Teď jsem byl na Visu: vraky Fortunal 55 m, Ursus 65 m, Brioni 65 m, Boeing B-17 72 m. Akce se povedla a byli jsme spokojeni. Vzduch 27 °C, voda 17 - 22°C.